Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Betingelser

Når du bevæger dig rundt på ByensGuide.dk køber eller bestiller du ikke din service eller dit produkt direkte på siden, men du henvises til den forhandler, som udbyder denne service, og virksomhedens hjemmeside eller en tredjeparts hjemmeside. Der kan derudover forekomme affiliate partnerskaber, som afføder kommission. Du kan derfor møde sponsoreret indhold.
 
På siden kan priserne på produkter varierer, da markedet ændres og hvortil priserne kan påvirkes af kampagner, rabatter, tilbud, prisnedsætninger m.m.
 
ByensGuide afskriver sig alt ansvar for produktkvalitet, den pågældende service, reklamation, erstatning, eventuelle tab, sikkerhed forbundet med den specifikke service og fortrydelsesret. Dette ansvar påfalder forhandler på den specifikke service eller produkt. Dit køb foretages direkte på forhandlers side, eller du henvises til yderligere kontakt hertil, og derfor foregår købet uden for vores platform.
 
Der kan på siden forekomme enkelte stavefejl, slåfejl eller andre mindre tekniske detaljer, hvilket vi beklager, men er opmærksom på at få rettet, hvis oplyst om dette. Dertil kan der tiltider være teknisk ombygning på siden, som kan påvirke brugeroplevelsen, hvilket vi også beklager. Det er dog ofte med henblik på at optimere siden og dermed din oplevelse.
 
Rettigheder: Det er forbudt at kopiere indholdet og placerer andre offentlige steder, dette jævnfør lovgivningen om ophavsret. En overtrædelse af ovenstående kan medfører sanktioner i form af straf.
 
Alle test, anbefalinger og anmeldelser kan være påvirket af subjektivitet, og vi kan derfor ikke stå til ansvar for uenighed og hvordan brugere oplever produktet eller servicen. Derudover kan vi ikke stille 100% garanti og sikkerhed for kvaliteten af den specifikke service eller produkt, som anbefales af ByensGuide.
 
Ønsker du at læse nærmere om vores håndtering af persondata og cookie politik, kan du læse mere om det her.
menu-circlecross-circle