Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Hvornår er strømmen billigst?

Det er det helt store spørgsmål i disse dage. Vi oplever nemlig intet mindre end en energikrise verden over, hvor priserne på strøm går op og ned konstant time for time. Der er sket markante prisstigninger på strømmen, og det kan mærkes både hjemme i privaten, når vi får vores elregninger, men også i virksomheder.
Af 
 Opdateret d. november 14, 2022

Priserne på strøm er blevet et emne, som dukker op i alle samtaler og spareråd er i høj kurs. Det bedste spareråd er at holde øje med, hvornår strømmen er billigst, og det kan man gøre på forskellige måder.

Men hvornår er strømmen billigst? Det er typisk allerbilligst at bruge strøm om natten og om formiddagen. Nogen el-selskaber har en app, hvor du kan tjekke priserne på el for hver time. På den måde kan du altid tjekke, om det er et godt tidspunkt at sætte en vask over, eller om du lige skal vente, til prisen er lidt lavere. 

Det er som regel dyrest at bruge strøm på de tidspunkter, hvor flest mennesker bruger det. Det kan eksempelvis være omkring middagstid, når der skal laves aftensmad. Det er derfor oftest sikrest at bruge strøm om natten. 

Du kan med fordel sætte din opvaskemaskine eller vaskemaskine over om natten, så det bliver vasket imens du sover. Hvis dine maskiner har en timer, behøver du ikke stå op midt om natten for at sætte dem over, men blot sætte en timer på, hvornår de skal gå i gang med at vaske eller hvornår de skal være færdige. 

Et andet råd er at sætte dine elektroniske enheder i opladeren om natten. Det kan eksempelvis være din mobiltelefon, dit ur, computer eller andet, der måtte have brug for at blive ladt op. Hvis du har en el-bil, kan du også sætte den til opladning om natten, så den også er klar til at køre morgenen efter. Læs også mere her: https://billigste-elselskab.nu/.

Hvis du yderligere gerne vil spare på strømmen derhjemme, kan du udnytte byens faciliteter og tage på restaurant eller opleve forskellige ting i byen. Hos Byens Guide kan du læse forskellige guides til oplevelser, services eller restauranter i København, eller hvor du finder den bedste mulighed for polering af bil.

Går du og drømmer om en vinkælder sø tag et kig forbi https://moldowdesign.de

Se også: Nye butikker i København

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle