Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Keramikværksted Aarhus - Byens Guide finder de bedste

Lad Byens Guide hjælpe dig med at finde det bedste keramikværksted i Aarhus, så du kan komme i gang med at lave brugskunst til dig selv eller dine nærmeste. Et godt kreativt frirum.
Af 
 Opdateret d. oktober 24, 2023
keramikværksted aarhus
Hvis du ønsker, at have et frirum, hvor der er plads til at finde ro, og skabe ting med egne hænder, så er det en god ide at starte til keramik.

Det bedste keramikværksted i Aarhus

Det kan være at du er nybegynder, eller rutineret, men uanset hvad er der et keramikværksted for dig Aarhus. Mange steder bliver du tilknyttet værkstedet, hvor du har fri adgang til blot at benytte faciliteter såsom drejeskive, ler, glasur og meget andet i forbindelse med lav keramik Aarhus. 

Men uanset, så lad os tage dig med rundt i keramik manegen, hvor du kan afgøre, om det er tilpasset dit niveau.

Anbefalinger til det bedste keramikværksted i Aarhus

Se med herunder og find anbefalinger til det bedste keramikværksted i Aarhus.

  • Godsbanen
  • Art By Me
  • Aarhus Kommune tilbud

Godsbanen - Kreative værksteder

Den første anbefaling er med sikkerhed Godsbanen, som i Aarhus C på Skovgaardsgade 3. Her får du mulighed for at lege med glasur, farver og former uanset dit niveau. Her er alle velkommen. Det er uanset om det er første gang du drejer en kop eller om du laver store skulpturer.

Godsbanen er det gode folkehus, hvor alle kan være med. Kig forbi og dyb fingrene i maling. De har flere forskellige typer af ler i alt fra stentøjsler/ porcelæn.

Adresse: Skovgaardsgade 3 - Aarhus C.

Art by Me

Denne er klart på vores liste over de bedste muligheder for et keramikværksted i Aarhus. Du kan dog ikke selv lav keramik fra bunden, men du kan dekorere og male på kunsten her. Det er en hyggelig aktivitet, som du kan tage vennerne, familien eller andet med til, hvor I kan samles om det sociale.

Adresse: Vesterbro Torv 4B, 8000 Aarhus

Vi håber, at det har givet en smule inspiration til dit valg når du leder efter det bedste keramikværksted i Aarhus, eller et sted hvor din "lav keramik" drøm kan gå i opfyldelse. Vi har samlet en liste over dine muligheder herunder, så du kan få et overblik.

Navn på værksted Placering Note
Godsbanen Midt i byen Lav keramik selv og dekorer
Art By Me Midt i byen Kun muligt at male
Aarhus Kommune Midt i byen Lav keramik fra bunden

Mangler du gode idéer til oplevelser og dates med din partner? Så tag et kig på meaningfulmoments.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 3.5 / 5. Optælling af stemmer: 8

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle