Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Maler Amager - Find det bedste malerfirma tæt på dig

Få her et overblik over dine muligheder på Amager, hvad angår malerfirma. Vi har samlet lidt malere, så du kan se dit udvalg og få tilsendt tilbud på dine projekter og finde den bedste pris.
Af 
 Opdateret d. juli 15, 2022
maler københavn
Vi har herunder samlet en række malere, som vi gerne giver vores anbefalinger til. Hver og en maler fra København på denne liste har nemlig udmærket sig på ét eller flere vigtige punkter, som vi gerne fremhæver og understreger.

Få 3 tilbud på en maler på Amager

Er du interesseret i at få 3 tilbud på din maleropgave? Så indsend din opgave til 3byggetilbud her.

Indsend opgave 
Find maler i københavn med 3byggetilbud

Malerfirma Staubo på Amager

Hos Staubo malerfirma på Amager får du en maler som lever og ånder for to ting: kvalitet og kundeservice. De prioritere at give deres kunder den ultimative oplevelse, så du roligt kan indhente tilbud fra dem og opnå en god pris.

Udforsk deres univers eller kontakt dem gennem et tilbud, hvor du kan høre meget mere om deres malerfirma.

Søger du en køreskole Herlev? Så læs med her.

Få et tilbud

Malerfirma Lykkebo Aps

Hos denne maler - Lykkebo - er du sikret høj kvalitet og erfaring. De har rigtig mange gode anmeldelser på Trustpilot. De vil altid udføre det bedste tilbud til dig på Amager, og gøre det billig alt afhængigt af din opgave. De har stort fokus på kundetilfredshed og benytter sig at bæredygtig maling - miljøvenligt maling fra Dyrup. 

De har fået ros for deres holdbarhed og resultat, og deres flotte rengøring. Det gør din brugeroplevelse på Amager langt bedre.

Maler Crillesen og Sørensen

Elsker du også en lokal maler, så er dette malerfirma et godt tilbud til dig. De har hovedkontor i Kastrup, og kommer hurtigt frem til dig på Amager. De har 5 stjerne på Truspilot og mange gode anmeldelser. Dertil er de også certificeret med “En Rigtig Maler”.

De elsker at være præcise og punktlige og du er, udover et godt tilbud, sikret høj kvalitet i kundeservice. Det er nok også en af grundene til at de har vundet året håndværker i både 2020 og 2021.

Læs også om Craft Design på deres hjemmeside her.

Få et tilbudmaler i københavn

Følg også med i dette

Læs også om anlægsgartner på Amager her.

Overvejer du at lave en lækker terrasse med flot havemøbler og en markise til overdækning, kan du med fordel besøge sj-m.dk for flotte markiser.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle