Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Maler Frederiksberg - Bedste pris og tilbud på malerfirma

Trænger lejligheden eller huset til en klat maling, eller er du i gang med den helt store renovering af dit kommende hjem?
Af 
 Opdateret d. juli 13, 2022
Det kan være en rigtig god idé at søge professionel hjælp, så du er sikret et resultat der er holdbart og er udført af faguddannede eksperter.

Få 3 tilbud på en maler på Frederiksberg

Er du interesseret i at få 3 tilbud på din maleropgave? Så indsend din opgave til 3byggetilbud her.

Indsend opgave 
Find maler på Frederiksberg med 3byggetilbud

Malerfirmaet Lykkebo ApS - Godt håndværk og miljø

Denne maler på Frederiksberg blev i 2022 nomineret til Årets maler for syvende år i træk og har en score på 4.69 ud af 5 som er på baggrund af hele 737 anmeldelser. Denne maler butik Frederiksberg kan derfor roligt siges at være en stor kundefavorit og værd at give et kald. 

Få et tilbud

Det er et malerfirma har fokus på godt indeklima ved at bruge miljøvenlig kvalitetsmaling, der ikke går på kompromis med sundheden. Du kan indenfor samme dag få et tilbud på det projekt du ønsker at have hjælp til.

Fordele: 

 • Miljøvenlig maling 
 • Gode anmeldelser
 • Hurtige tilbud
 • Garanti 

Malermester Per Gülstorff - Billig maler

Her finder du et malerfirma der udfører alt malerarbejde og endda har tilbud om snedker- og tømreropgaver, hvis du også har brug for det. Som en af de få maler butikker kan du uden at kontakte en malermester, få et indblik i hvilken pris de forskellige opgaver har. 

Få et tilbud

De tilbyder også at gøre det sure arbejde for dig som f.eks. at fjerne møbler og tage billeder ned fra vægge, så der er plads til at arbejde. Der er altså rigtig god service i topkvalitet til en billig pris. 

Fordele:

 • Pris på forhånd
 • Tilbud om andet end malerarbejde
 • Fleksibel
 • Kvalitet 
maler på Frederiksberg

Crillesen & Sørensen - Maler på Frederiksberg

I dette malerfirma kan du få tilbud på 10 %, hvis du lader deres malermester bestemme hvornår arbejdet bliver udført ud fra deres kalender. De har kundens behov og kvaliteten af deres arbejde i fokus og tilbyder både udendørs og indendørs arbejde. 

Få et tilbud

De er specialiseret i renovering af lejligheder og huse på Frederiksberg og kan derfor udføre et bredt men godt stykke arbejde uanset omfanget. Der tages højde for miljøet og din sundhed, da de bruger miljømærket maling.

Fordele:

 • Gode tilbud
 • Alsidigt malerarbejde
 • Miljøhensyn
 • Kunde og kvalitet i fokus

Frederiksberg malerfirma - Kvalitet til konkurrencedygtig pris

Hos denne maler er der tilbud om både allergivenlig og miljømærket kvalitetsmaling både til privaten og til erhverv. Du er garanteret en fagudlært god maler, der udfører et professionelt stykke kvalitetsarbejde når du indgår en aftale med den her malermester.

Få et tilbud

De har både tilbud om rådgivning af farver og materialer samt udførelse af både store og små maleropgaver.

Fordele:

 • Allergi- og miljøvenlig maling
 • Fagudlært maler
 • Kvalitet
 • Rådgivning

Hvad du kan bruge en professionel maler til på Frederiksberg

Et malerfirma har fagudlærte malere, der enten er specialiserede indenfor et område eller også har kompetencer i at udføre snedker- eller håndværkeropgaver. Du kan altså hyre en malermester fra en maler butik og få udført arbejde, der ikke kun indebærer maling. 

Det kan være en rigtig god grund til at hyre hjælp fremfor selv at kaste sig ud i alle dele af renoveringen derhjemme. Professionelt malerarbejde er en rigtig vigtig langtidsholdbar investering, da du er sikret et grundigt og erfarent stykke arbejde, der ikke skal laves om igen om et par år.

Det er også ofte en god ide at alliere sig med en professionel og autoriseret maler, hvis du skal fraflytte et lejemål, og skal have malet dine vægge. Den første anbefaling er dog, at tjekke om du må benytte dig af egen udvalgte malerfirma til din lejlighed på Frederiksberg eller omegn. 

Derefter er det blot at kontakte en faglært og forhøre om din pris og dit malerprojekt, så de kan afgive dig den bedste pris inden du skal fraflytte. Det kan være en idé selv at have udkig på en professionel og autoriseret maler, da der er penge at spare. 

Ofte er malingen og maleren en stor økonomisk post, når der skal renoveres ved fraflytning, som i sidste ende påvirker dit depositum og hvor meget du ender med at få tilbage herfra.

Find en god, men billig, maler

Det kan være svært at udvælge sig den helt rigtige maler, når du står med dit malerprojekt. Fordi, hvordan finder du den gode, men billige, maler på Frederiksberg eller omegn? 

Hvis du have fat i den helt rigtige pris, og forstå dit udvalg kan det være en god idé at indhente tilbud på dit projekt for en håndfuld malerfirma, som kan udføre opgaven. 

Det giver dig chancen for at se priserne, men også tilgangen til dit projekt. Du kan i samme omgang danne et overbliv over hvilke firmaer, der har fået bedst anbefalinger, anmeldelser og meget andet, for at kunne vurdere den bedste.

Vi anbefaler altid, at du hyrer en god maler eller malerfirma, så opgaverne laves korrekt, og at du på den måde ikke skal have lavet det om igen om lidt tid - grundet sjusk. Det kan derfor nogle gange godt betale sig at betale lidt mere for den helt rigtige maler på Frederiksberg.

Hvad bruger du en maler til?

Når du hyrer et malerfirma, uanset om det er på Frederiksberg eller andre steder i Danmark, så drejer det sig ofte om en renovering og derfor tilhørende malerprojekter. 

Det kan dog også være, hvis du fraflytter dit hus, lejlighed, lejemål eller andelsbolig at du har behov for at give dit sted en kærlig hånd inden du påbegynder en salgsperiode, eller skal aflevere det i god stand.

Du kan også have behov for en maler på Frederiksberg, hvis du er blevet udsat for brand og derfor har brandskader, der skal laves og fixes. Her kan et malerfirma hjælpe med at gøre det pænt efter selve reparationen i væggene er færdige.

Står du og vil have lavet specielle malerdekorationer, så kan du også kontakte en maler eller kunstner, som kan udføre dekorationsmaling, og skabe fine billeder eller anden dekorative malerier. Det er ikke alle malerfirma, som kan udføre denne opgave, så tjek op på virksomheden.

Ofte er de fleste tilbud uforpligtende og gratis, så det skader aldrig at forhøre sig om sine muligheder og de forskellige firmaer på Frederiksberg eller omegn.

Har du spørgsmål til dit malerprojekt, vil vi altid anbefale at du kontakter det enkelte malerfirma, og hører nærmere om deres produkt og proces eller dine muligheder.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle