Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Maler Glostrup - Find det rette tilbud på et malerfirma

Det kan kræve en professionel maler, hvis du står med et stort projekt i Glostrup, som du ikke selv kan rumme eller udføre. Derfor kan det være en god ide at kontakte et malerfirma, og forhøre sig om et godt tilbud. Her hjælper vi.
Af 
 Opdateret d. oktober 24, 2023
Maler Valby
Når du benytter er professionnel malermester, fremfor at tage penslen i egen hånd, så er du sikret et langt bedre resultat. Det kan i sidste ende både være bedst og mest økonomisk. Vi hjælper dig med at få et overblik over dine muligheder i Glostrup, hvad angår en maler eller malerfirma.

Få 3 tilbud på en maler i Glostrup

Er du interesseret i at få 3 tilbud på din maleropgave? Så indsend din opgave til 3byggetilbud her.

Indsend opgave 
Maler Valby

Nemovo - Maler i Glostrup

Med Nemovo får du et malerfirma som har arbejdet med utallige af projekter i forskellige størrelser og omfang. Du kan tilmed hos Nemovo få flere services, da de har samlet malerservice, gulvservice, tømrerservice, rengøringsservice og flytteservice under samme tag.

De laver ikke kun projekter i Glostrup, selvom de er den lokale maler i området og har deres malerfirma og malerservice placeret i denne by. De bevæger sig ud og laver opagver og prrojekter i hele Sjælland. De går meget op i god service, loyalitet og kvalitet. De leverer aldrig noget halvt.

Firma

Kofod’s Malerfirma

Et lille, men ambitiøst malerfirma, som Kofod’s, er den rette til de små og mellemstore opgaver. De udfører de fleste maleropgaver og deres malermester udfører både spartling af lofter, maling af døre og vinduer samt normal vægmaling - hvilket gælder både indendørs og udendørs. 

Malermester Hans Kofod er ejeren bag dette i Glostrup, og de har utroligt gode anmeldelser, som blot siger noget om deres gode service og nærvær. Her kan du ofte få en malerservice til en god pris. De udfører både malerservice til private såvel som erhverv. En maler med kvalitet for øje.

Se firmaMaler Valby

Malermester Palle Ranum APS

Hos Malermester Palle Ranum får du en maler og en malerservice som har fokus på at være punktlige og møder derfor altid til tiden og søger altid at efterleve netop det, og de forlader ikke deres malerarbejde før det er helt tip-top.

Hvad angår kvalitet er dette også en høj prioritet og i højsædet, og derfor er de nødvendigvis heller ikke de billigste, men med det rette tilbud kan det passe perfekt til dig der ønsker en rigtig dygtig maler i Glostrup. De har altid mange tilfredse kunder, som ikke er plege for at rose med gode anmeldelser, hvilket gør Malermester Palle Ranum endnu mere attraktiv som malerfirma.

Derudover er det kun et plus at de har tanke på miljøet, hvilket påvirker de produkter de benytter sig af, som er svanemærket, og måden de forsøger at mindske støv og kemikalier i deres processer. Dertil har de også fået mærker fra arbejdstilsynet, da de netop har fous på disse ting og områder. 

Læs også om totalentreprise København her på siden.

Firma

Indhent lidt forskellige tilbud, og tag din vurdering derudfra. Det giver dig det store overblik over dine muligheder og priser, og hvilken maler der bedst muligt udfører dine maleropgaver i Glostrup.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle