Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Maler Holte - Find det bedste malerfirma nær dig

Har du et projekt i gang, hvor større dele af dit hjem i Holte skal renoveres, eller trænger boligen bare til en klat maling, så kan det ofte virke uoverskueligt at skulle til at begive sig ud i projektet selv. Hertil er det jo passende med professionel hjælp fra en maler fra det bedste malerfirma i Holte og omegn.
Af 
 Opdateret d. juli 14, 2022
maler Holte

Vi har i det følgende fundet en maler til ethvert behov, så du kan vælge mellem dem og finde det rette malerfirma til dit projekt. Find både en billig maler, et godt tilbud med en god pris og masser af erfaring heriblandt.

Få 3 gratis tilbud hos dine lokale malere i Holte

Du kan hurtigt og nemt få 3 gratis tilbud på lokale malere i Holte. Indsend din opgave hos 3byggetilbud og få tilbudene inden længe.

Indsend opgave 
Find maler på Frederiksberg med 3byggetilbud

Rudersdalmaleren ved Poul H - den erfarne maler

Hos dette erfarne malerfirma i Holte finder du helt sikker en maler, der kan hjælpe dig med dit projekt. Skulle det være maling hele huset indvendigt, eller er det facaden, der skal have en tur, så er intet projekt for stort. Rudersdalmaleren specialiserer sig nemlig i en bred vifte af specialer, som gør dem yderst vidtrækkende og erfarne med malerfaget.

Rudersdalmaleren er et malerfirma, der især gør sig i arbejde med skimmelsvamp, bekæmpelse og hindring af dette, renovering af hele facader eller skader herpå, samt tapetsering af alle typer rum. Derfor har de stor ekspertise inden for nogle af de mest grundlæggende områder, der ofte er der, hvor man søger professionel hjælp og tilbud.

Fordele:

 • Dygtig til bekæmpelse af skimmelsvamp
 • Eksperter i renovering af facader
 • Kun gode anmeldelser på Trustpilot
 • Giver grundig rådgivning

Aage Møller & Søn - det lokale malerfirma

Malerfirmaet Aage Møller & Søn er det lokale malerfirma, der er bygget på traditioner og masser af erfaring med både boliger og kunder i Holte og omegn. Derfor får du her en maler, der kender området og dets charme, og så også har styr på teknikkerne.

Firmaet blev grundlagt i 1898 af familien Møller i Holte, og det har siden været ejet og styret af samme familie med samme store interesse og passion for faget. I 1998 overdrog tredje generation af familien dog forretningen til malermester Per Vangekjær, der i dag styrer virksomheden. Han har været med til at skabe en stor kundekreds af både private såvel som erhvervskunder.

Fordele:

 • Et erfarent og professionelt malerfirma
 • Traditionspræget og solidt håndværk
 • Både privat og erhverv

Malerfirmaet Egholm - en ærlig maler

Dette malerfirma er meget ærlige og oprigtige omkring deres virksomhed i Holte. Derfor kan du også gå ind og se oversigten over den pris, du kan forvente dig at få, på deres side. Du kan altså trygt regne med, at det du får, lever op til det, der bliver kommunikeret af dem.

Læs også om byggestyring her på siden.

Få et tilbud

Skal du have et tilbud fra denne maler, vil du kunne vælge mellem et stort udvalg af services, der både indebærer malerarbejder til en god pris, slibning, spartling og meget mere, som gøres helt professionelt. Ønsker du en billig løsning, kan du indhente et tilbud fra dette malerfirma fra Holtes omegn.

Fordele:

 • Varieret arbejdsområde
 • Du kan se tidligere arbejdsopgaver og billeder heraf på hjemmesiden
 • De er fleksible og arbejdsomme
 • Garanterer holdbart resultat

Malerfirmaet Egholm - en ærlig maler

Står du og mangler et sildebensgulv, så kontakt Luksustrægulve i dag? Se med her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle