Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Maler København - Find et erfarent malerfirma i hovedstaden

Står du og mangler professionel hjælp til dit maleprojekt, hvad end dette skulle være maling af alle indvendige vægge, eller måske maling eller pudsning af facaden på dit hus eller den bygning du bor i? Uanset hvad, så er en billig maler i København altid at foretrække.
Af 
 Opdateret d. juli 15, 2022
maler københavn
Vi har herunder samlet en række malere, som vi gerne giver vores anbefalinger til. Hver og en maler fra København på denne liste har nemlig udmærket sig på ét eller flere vigtige punkter, som vi gerne fremhæver og understreger.

Få 3 tilbud på en maler i København

Er du interesseret i at få 3 tilbud på din maleropgave? Så indsend din opgave til 3byggetilbud her.

Indsend opgave 
Find maler i københavn med 3byggetilbud

Malerfirmaet Staubo A/S - Den professionelle maler

Hos Malerfirmaet Staubo finder du en maler, der kan hjælpe dig med både store og små opgaver. Om det er hele gulvet, der skal have en flot behandling, eller om det er facaden, der skal have en tur, så er der hjælp at hente hos dette malerfirma i København. På deres hjemmeside finder du et flot eksempel på et mønstret gulv, de har malet - det viser deres evner fint.

Få et tilbud

Skal du have lavet et stort entreprise job, så kontakt gerne Malerfirmaet Staubo for et godt tilbud, for her får du nemlig en masse for din pris. De specialiserer sig især i erhvervskunder og herunder boligforeninger, der skal have malet trappeopgange, facader, vinduer, døre og meget mere, men de tilbyder også deres professionelle maler service til private i København til en god pris.

Fordele:

 • 5 års garanti
 • Detaljeret og flot arbejde
 • Især gode til erhvervsarbejde
 • Professionelle og erfarne.

Malermester Lakner ApS - Den bedste i Storkøbenhavn

Mangler du en maler på Amager, i Kastrup eller i resten af Storkøbenhavn, så er det Malermester Lakner, du skal kontakte. Her får du nemlig fat i en maler, der får har styr på mere fokuserede opgaver, som maling af vinduer, og større opgaver, som maling af hele trappeopgange, til en god pris. Derfor kan du sagtens indhente et tilbud herfra.

Få et tilbud

Man behøver ikke kun at tage fat i et malerfirma, hvis man skal have malet noget i København. Langt de fleste malere kan nemlig også hjælpe dig med andre opgaver. En maler fra Malermester Lakner kan eksempelvis også hjælpe dig med et tilbud på algeafrensning og træbeskyttelse i haven, så den også står klar til sommerens hygge, til en billig pris.

Fordele:

 • Stor erfaring med både erhverv og private
 • Gode til både indendørs såvel som udendørs arbejde
 • God kundeservice
 • Professionelt arbejde
maler i københavn

Malerfirmaet Høstergaard - Et unikt malerfirma

En maler fra Malefirmaet Høstergaard vil kunne hjælpe dig med rigtig mange forskellige typer af maleropgaver. Her får du nemlig et billigt tilbud på dit projekt, hvad end dette kunne være. Dette malerfirmaet i København er nemlig specialiseret til at lave både maling udvendigt og indvendigt, kalkmaling, spartling og meget mere, som du, som kunde, kan drage fordel af.

Få et tilbud

Malerfirmaet Høstergaard roses især for at være en billig maler, set i forhold til så mange andre. Derfor er kunderne især glade for dem. Desuden roses de for at levere et godt og flot resultat hver gang, der både står skarpt og gennemført. Det kan derfor helt uden tvivl anbefales at hive et tilbud ind fra denne maler i København, når du skal have malet.

Fordele:

 • Veluddannede
 • Altid med på de nyeste trends og teknikker
 • Unikker og personlige løsninger
 • Hos rating på både Trustpilot og Håndværker.dk

Vi kan stå inde for alle ovenstående anbefalinger til en god og erfaren maler i København. Derfor kan du med ro i maven indhente et tilbud fra hvert eller et malerfirma fra ovenstående muligheder. Du har med disse mulighed for at få fat i en maler i hele København, herunder også Storkøbenhavn og omegn.

Er du i gang med et mere opfattende projekt end blot maling eller ønsker at undersøge endnu en maler, så tag et kig på https://he-aps.dk/.  

Hvis du går og drømmer om en vinkælder så, tag et kig forbi https://moldowdesign.es

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle