Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Maler på Østerbro - Find de bedste priser og tilbud her

Står du og skal bruge en kompetent maler til et projekt derhjemme enten indendørs eller udendørs? Så frygt ikke længere, for vi hjælper dig til at finde det helt rette malerfirma med de bedste tilbud.
Af 
 Opdateret d. juli 15, 2022
maler østerbro

Få 3 tilbud på en maler på Østerbro

Er du interesseret i at få 3 tilbud på din maleropgave? Så indsend din opgave til 3byggetilbud her.

Indsend opgave 
maler østerbro

Malerfirmaet Martin Nielsen & Søn - Mange års erfaring

Denne maler butik på Østerbro har mange års erfaring med alverdens forskellige maleropgaver. De består af et team med faglærte malere, der sikrer dig et godt tilbud på et professionelt stykke arbejde. 

Få et tilbud

Hos denne maler laver de klare aftaler om priser og er ærlige fra den første samtale om tilbud til det sidste prik over i’et med malingen. De rådgiver dig med glæde og hjælper med farvevalg, materialer mm.

Danmag malerarbejde og renovering - Med prisberegner

Hos denne maler på Østerbro kan du nemt og gratid på deres hjemmeside beregne dit helt eget personlige tilbud på det malerarbejde, som du gerne vil have udført. De laver kun malerarbejde indendørs, hvilket du skal være opmærksom på før du vælger dem.

Få et tilbud

Dette malerfirma har super gode anmeldelser på Trustpilot og har sågar vundet en pris som “Årets maler” i 2019. 

maler østerbro

Malerfirmaet Lykkebo - En ærlig maler butik

Hos denne maler på Østerbro lægger de ikke fingre imellem at de ikke er den billigste løsning, til gengæld ved de, hvad de kan levere og er derfor stolte over deres arbejde. De påstår at de er en billig maler til den kvalitet som de leverer, det kan derfor være værd at få et tilbud fra dem.

Leder du efter en elektriker Østerbro? Så læs med her.

Få et tilbud

Dette malerfirma er medlem af en forening, der sikrer at det arbejde du betaler for er korrekt udført og hvis det ikke er det, kan du være garanteret en udbedring på et stort beløb. 

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle