Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Maler Roskilde - Find det bedste malerfirma i din by

Står du overfor et uoverskueligt malerprojekt derhjemme, eller vil du bare gerne være sikret et professionelt resultat, når der skal males, spartles, lakeres eller noget helt fjerde?
Af 
 Opdateret d. juli 13, 2022
Maler roskilde

Vi har samlet en guide til flere forskellige malerfirma i Roskilde til en billig pris, som vi anbefaler dig, at tage kontakt til, når arbejdet skal gøres.

Få 3 gratis tilbud hos lokale malere i Roskilde

Send din opgave ind til 3byggetilbud her og få 3 gratis tilbud på malere i Roskilde. Hurtigt og nemt.

Indsend opgave 
Find maler på Frederiksberg med 3byggetilbud

Malerfirmaet Nybo Rasmussen - Maler i Roskilde

Et billigt malerfirma der løser alle opgaver og sikrer dig et resultat, der holder i mange år. Der er gode tilbud at hente, uden at der bliver sparet på kvaliteten, hver enkel maler arbejder nemlig ud fra en faglig stolthed.

Få et tilbud

I denne maler butik Roskilde går de op i miljøet, og bruger for så vidt muligt vandbaseret maling, der ikke kun skåner miljøet, men også sørger for, at dit sunde indeklima ikke bliver belastet. De er et malerfirma med eksperter inden for alle typer af maleropgaver, både når det gælder indendørs og udendørs projekter og de tilbyder endda services der går ud over at male. 

Fordele:

 • Miljøvenlig maling
 • Eksperter både inden- og udendørs
 • Billig maler 
 • Faguddannede malere

Malerkanonen Roskilde - Malerfirma

Et alsidigt malerfirma i Roskilde der tilbyder hjælp til både komplicerede og enkle maleropgaver til en billig pris. Ved at kontakte den her maler butik kan du i dialog med dem, helt uforpligtende få et godt tilbud, der er skræddersyet til lige netop dine behov og ønsker. 

Få et tilbud

Dette malerfirma Roskilde har mange års erfaring og har specialiserede malerydelser der sikrer, at du med garanti kan få opfyldt dine ønsker og drømme om malerprojekter i hjemmet. De kan både male dit hus eller lejlighed, gulv og loft samt male dit træværk, så mulighederne er mange.

Fordele:

 • Gode tilbud
 • Alsidigt malerfirma
 • Specialiseret maler
 • Professionel rådgivning

Malerfirmaet GLV - Maler butik i Roskilde

Det her malerfirma er et super godt tilbud på din lokale maler i Roskilde og omegn. Det er en maler butik, der sætter kunden først og gør en dyd ud af, at opfylde kundens ønsker, om det er privat eller erhverv. Der er ikke den maleropgave, som de ikke kan klare og så endda til en billig pris med formidabel service. 

Få et tilbud

Med 5 ud af 5 stjerner fra diverse anmeldelser kan man vidst godt sige at Malerfirmaet GLV er en kundefavorit, hvilket de også gør meget ud af ved at sætte kunden først. 

Fordele:

 • Kundefavorit
 • God service
 • Skræddersyede tilbud
 • Høj kvalitet

Malermester Maria Lund - Alsidigt malerfirma

Et malerfirma til fornuftige priser og med kompetencer ikke kun indenfor maling men også f.eks. gulvlægning og rengøring. Hvis du står og skal bruge en maler i Roskilde, der ikke siger nej til lidt ekstra opgaver, er den her maler butik et rigtig godt tilbud til dig. 

Få et tilbud

Kundens ønsker og behov er første prioritet og de gør meget ud af at lytte til og gøre kunderne tilfredse. De har erfaring med både traditionelle og utraditionelle maleropgaver, så tag kontakt og find ud af et godt tilbud på netop det du ønsker. 

Fordele:

 • Alsidigt malerfirma
 • Kvalitet og holdbare løsninger
 • Skræddersyet tilbud
 • Bred erfaring
maler i Roskilde

Hvorfor du skal bestille en maler i stedet for at gøre det selv

Når du skal finde en maler i Roskilde, er det en rigtig god idé at undersøge de forskellige muligheder og eventuelt tage kontakt til et par forskellige firmaer, for at høre deres pris og service.

Her kan vi hjælpe dig nemt og hurtigt på vej til at komme i kontakt med en maler eller 2 i Roskilde, så du kan få indsamlet lidt tilbud på dit projekt og se hvem der matcher dine behov. Du kan i toppen af denne artikel indsamle et tilbud gennem 3byggetilbud.

På den måde kan du få 3 gratis lokale tilbud fra en håndfuld lokale malerfirma i Roskilde. Du skal blot udfylde et lille skema, hvor du beskriver din opgave, og tilføjer navn og adresse og andre oplysninger til kontakt. Derudover kan de medsende billeder af dit projekt, så den specifikke maler eller malermester i Roskilde kan vurdere projektet.

Du vil herefter få sendt en lille håndfuld uforpligtende tilbud af malermester, som du stille og roligt selv kan vurdere og tænke yderligere over hjemme. Det giver dig adgang og kontakt til nogle maler i Roskilde, som du ikke nødvendigvis ville have fundet selv.

Du kan selvfølgelig også selv begive dig ud i en research og undersøge hvilke malerfirma der findes i dit lokalområde, og hvilken der matcher dig og dine behov.

Et malerfirma kan give dig et godt indtryk ud fra deres personligheder, men det er også altid en god idé at tjekke på nettet først, for at se om de har fået nogle anmeldelser fra tidligere kunder eller en guide til de bedste, som denne.

Hvorfor du skal bestille en maler i stedet for at gøre det selv

Når du får et professionelt malerfirma til at udføre arbejdet, kan du være sikker på at arbejdet bliver gjort ordentligt i første omgang, og ikke skal males om igen om nogle år. Det kan derfor lidt ses som en investering i din egen tid og i kvalitet.

Du tænker som udgangspunkt, at det kan være en stor udgift at benytte sig af en professionel maler eller malerfirma i Roskilde eller den by, du bor i. Men det kan vise sig at blive en dyr post, hvis dit projekt skal males om, hvis du som uprofessionel har begivet dig ud i det. 

Derudover kan du undgå arbejdsskader i form af fald eller anden påvirkning af kemikalier. En professionel maler eller malermester kender til sine produkter og kemikalier og ved hvordan man håndterer disse produkter. Derudover har de det bedste udstyr, som er nødvendigt at bruge i et malerprojekt, hvor du måske også skal fjerne eksisterende maling eller benytte skrappe kemikalier til væggene.

maler roskilde

Hvornår kunne du få brug for et malerfirma i Roskilde?

Det varierer meget, hvornår du har brug for en maler eller et malerfirma. Det kan være alt fra, hvis du lige er indflyttet i en lejlighed og den skal renoveres og dermed og males. En professionel maler kan her også hjælpe dig med at fjerne gammelt tapet eller maling, før påføring af nyt.

Derudover kan du også have behov for en maler, når du fraflytter dit lejemål. Her er der ofte krav om at du skal aflevere lejemålet i ny tilstand, og dermed nymalet. I den forbindelse er der ofte mange steder og ejendomsadministratorer, som kræver at denne maling skal foretages af en professionel malermester.

Hvis du da bor i Roskilde eller lidt udenfor, kan vi hjælpe dig med at finde den bedste til prisen, så du kan få afleveret din lejlighed i god stand og med en certificeret maler fra Roskilde.

Bor du i en gammel herskabslejlighed eller anden moderne og abstrakt lejlighed i Roskilde eller andet steds, kan det også være svært og kompliceret at male sine rum. Du kan af den grund også få brug for en professionel malermester eller malerfirma, som har kundskaberne og remedierne til at udføre denne type af opgave.

I den sammenhæng kan det også være at der kræves stativ og andre redskaber til høje loft og store vægge, som kan være svære selv at få malet ordentligt.

Søger du nogle til at stå for ejendomsservice? Så læs her. Eller hvis du har mod på mere renovering af mobil og interiør, kan du tage kontakt til Eskildsmøbelpolstring, som kan give dine møbler nyt liv. 

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle