Opdateret januar 6, 2022 af Byens Guide

Oplevelser i København - her er de bedste

Står du med et par fridage, som du gerne vil bruge til at opleve eller genopleve København? Så kommer vi her med nogle idéer til, hvad du kan opleve i den charmerende hovedstad. Både nogle klassikere som du kan opleve om og om igen, men forhåbentligvis kan vi også afdække nogle nye idéer, så du kan få en masse inspiration til dit besøg i København.

Med denne guide samler vi de bedste seværdigheder og oplevelser i København inden for sjove attraktioner, shopping, museer, indendørs og udendørs aktiviteter, et kreativt frirum og nogle oplevelser til de små også.

Oplevelser i København - her er de bedste

Fortryllende Tivoli

Du kan ikke komme udenom Tivoli, når du søger på oplevelser i København - det er den største klassiker af dem alle og et must-see for alle, der besøger byen. Den er nu også ret svær at komme udenom med dens placering midt i København og lige overfor hovedbanegården.

Her får du alle de oplevelser, du kunne tænke dig. Fra gode middage og lækre snacks til vilde forlystelser, men også en masse for de små. Du kan også opleve store danske kunstnere, når plænen danner rammer for Fredagsrock på sommeraftener, eller du kan bestille billetter til Tivolis koncertsal eller glassalen, hvor fantastiske shows finder sted.

Du kan også tage på sushi restaurant i Tivoli. Læs mere om det her.

En ny oplevelse i København - The Fiddlery

Er du den kreative type? Eller fumler du lidt med fingrene? Uanset, så vil The Fiddlery være en ny og sjov oplevelse i København. De er nemlig lige åbnet med deres nye koncept, hvor de har skabt et kreativt frirum med masser af plads til, at du kan komme og fumle i deres forskellige værksteder med keramik, maling, garn, smykker og meget mere. En rigtig god aktivitet for både voksne som børn.

Så har du overvejet at hoppe med på den kreative bølge, så er The Fiddlery et godt sted at starte. Du kan købe et “Day pass” til værkstederne, og ellers kører det som et medlemskab, hvor du får adgang til værkstederne når det passer dig. Og hvis du er heldig, finder du måske din nye hobby.

En shoppetur på Strøget

Elsker du at shoppe amok, og kan der ikke være nok poser over armene, så skal du en tur på Strøget. Det er Københavns største gågade, og her finder du alt fra eksklusive designerbutikker til de budgetvenlige, og alt herimellem - både herretøj og kvindetøj. Ligeledes finder du også en masse restauranter og caféer, som du kan stoppe ind ved, når armene ikke længere kan holde alle dine nye indkøb.

Husk også at gå op ad Købmagergade hvor du finder endnu flere butikker, samt vil du også nå Rundetårn som er en af Danmarks mest ikoniske vartegn. Her kan du oplagt tage op i toppen for at få en af de bedste udsigter over København i det 35 meter høje tårn. Men du skal være klar på at gå hele vejen op - elevatorer var nemlig ikke opfundet dengang i 1642.

Ny Carlsberg Glyptotek

Kunne du tænke dig en spændende kulturoplevelse i København, kan vi klart anbefale Ny Carlsberg Glyptotek. Det er et populært kunstmuseum som indeholder faste samlinger af kunstværker fra det gamle Egypten, Grækenland, Italien og Mellemøsten fra det 19. og 20. århundrede.

Inde i lokalerne går du mellem ca. 10.000 værker fra forskellige steder rundt omkring i verden, og du kan også opleve den populære og storslåede Vinterhave i midten af museet, hvor du bliver omringet af hundredårige gamle palmer for en sand subtropisk følelser. Dette er bestemt en oplevelse i København, du ikke må gå glip af.

Sjove oplevelser i København med Escape Room.

Leder du efter oplevelser i København på en regnvejrsdag? Så foreslår vi at du samler dine bedste venner eller familie, og tager dem under armen til et Escape Room.

Dette må være indbegrebet af en sjov oplevelse for selskabet, og så får i jo også afprøvet hvor gode i er til at samarbejde. Èn ting er sikkert - der er ikke et roligt øjeblik. Man skal være oppe på tæerne, for det hele er på tid.

Vi håber at have givet lidt inspiration til oplevelser i København. Der er utallige muligheder i denne skønne hovedstad, og det er bare om at prøve det hele, så du kan finde din yndlings attraktion, som du også kan vise videre til andre.

Vores samarbejdspartnere PK Medier, har skrevet et godt indlæg omkring SEA. Læs mere om det her.

Tag på Stranden

Selvom man bor i København så er der stadig rig mulighed for, at tage på standen. Amager Strandpark er den største stand du vil finde tæt på København centrum.

Stranden er København´s største og er bestående af en kunstig ø, som danner en vidunderlig lagune. Det er alt i alt det perfekte sted, at tilbringe de varme sommer dage. 

Læs også dette:

Ved du hvad en arbejdsmiljøkoordinator kan hjælpe din arbejdsplads med? Læs mere her.

Er du interesseret i grupperejser for unge? Så læs mere her.

Skal du have lavet en reklame video? Så læs mere her.

Har du brug for kranio sakral terapi? Læs mere om emnet her.

Leder du efter sund frokost København?

Byens Guide
Copyright © 2022 byensguide.dk