Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Bedste strand i København

Nyd en varm sommerdag på en af Københavns mange strande, hvor du kan bade i det rene vand, spille beach volley, sole dig på stranden og meget andet.
Af 
 Opdateret d. juli 13, 2022
Bedste strande i København

Svanemøllestranden

Svanemøllestranden ligger på Østerbro ved grænsen til Hellerup. Det er en lille og hyggelig strand med en 130 meter lang mole ud i vandet. Det er en populær strand blandt både børnefamilier og unge, stranden er derfor tit fyldt i sommermånederne.

Bedste strande

Amager Strandpark

Amager Strandpark er Københavns største strand bestående af en kunstig ø, som danner en lækker lagune, hvor man trygt kan lade børnene lege i vandkanten. Om sommeren er det det perfekte sted for ens børn, da der findes flere forskellige aktiviteter som en legeplads, en bold- og rulleskjøte bane, vollynet samt isbarer og caféer.

Det er et populært sted, man kan derfor godt risikere at der er mange mennesker i sommerferien.

Charlottenlund Strandpark

Ved Charlottenlund Strandpark kan du både bade i vandet, ligge ved den lille strand og bo på camping, hvis du har brug for et længerevarende afbræk fra byens larm. Badeanstalten er dog primært for de større børn, da der godt kan være ret dybt. Som navnet lyder, er der også en park hvor de besøgende, kan holde picnic, grille og sole sig i græsset.

Havnebad i København

Træt af strand? Besøg et friluftsbad eller havnebad

Hvis du ikke er så meget til at få sand mellem tærene, kan du besøge en af de mange havnebade i København, hvor du kan nyde vandet uden at skulle bekymre sig om dine ting bliver helt sandet ind.

Besøg for eksempel havnebadet ved Sluseholmen, Islands Brygge eller ved Fisketorvet. Alle tre havnebade er meget besøgt i sommermånederne og emmer af god stemning og typisk unge mennesker der slænger sig på kajen med musik og kolde øl. Havnebadene holder åbent fra fra 1. juni til 31. August.

Kastrup Søbad er beliggende i Øresund lidt uden for København og er en arkitektonisk perle, hvor du frit kan hoppe i vandet fra både tre og fem meter fra det cirkelformede anlæg. Om aftenen bliver det lyst smukt op af spotlights, så du kan hoppe i vandet en varm sommer aften. Der er faciliteter som både omklædningsrum med brusebade og skab til opbevaring.

Er du interesseret i flexleasingVW leasing, Tesla leasing, Volvo leasing eller Audi leasing? Så læs med her.

Står du og mangler et nyt sildebensgulv hjem til, så se mere her. 

Se også Glads, som tilbyder psykoterapi i København

Står du og mangler en slyngevugge Bamocks, så se mere her. 

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle