Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Take away Randers - guide til de bedste steder

Når det kommer til mad udefra, er det vigtigt at vide, hvilke steder der er de bedste. Om du er tilflytter, besøgende eller fast etableret beboer i Randers, så kan en guide over de bedste take away steder altid være til hjælp.
Af 
 Opdateret d. juli 13, 2022
Take away Randers
Hos Byens Guide er vi eksperter i guides, og vi elsker at opdage nye mad-steder, derfor får du her en guide til: Take away Randers.

Er der andet du ønsker, at vi skal undersøge i din by? Vi leder altid efter nye trends og spændende emner, om det er dette års fastelavnsboller, den bedste håndværker eller de bedste steder til en første date, så er vi altid klar til lave de bedste guides til din by.

Lækker take away i Randers

Udover jysk charme byder Randers på et væld af spændende spisesteder og take away steder. Om det er den sunde, friske salat, den snaskede tømmermænds burger eller en gastronomisk sushi oplevelse du er på udkig efter, så er én ting sikker - du finder det helt sikkert i Randers - også som take away.

MO’RICE & Sweet Fries

Hos Mo’rice & Sweet fries har man taget alt det bedste fra hele verden og kombineret det i forskellige retter. Herunder hører Sushi Burritos - en blanding mellem japansk sushi og mexikansk burrito -, Poké Bowls - hawaiiansk blanding mellems sushi og salat, Sweet Fries - søde pomfritter med topping, og meget mere.

Vil du have dig et kultur chok eller blot prøve noget nyt, så anbefaler vi, at du tager et smut forbi MO’RICE i dag og bestiller din take away, du vil med sikkerhed få en smagsoplevelse du sjældent prøver.

Adresse: Dytmærsken 3, 8900 Randers

The Food Corner

Har du før prøvet græsk mad? Du får i hvert fald muligheden for det hos The Food Corner, hvor de både laver pitabrød og lækre græske specialiteter. Herunder har de et stort udvalg af oliven, både sorte og grønne, samt feta i flere former.

Foruden lækre græske specialiteter, kan du også få tapas i andre former samt wraps og ruller. Så hvis du er klar på en middag i Grækenland, så er det om at tage et smut forbi for at samle din take away op i Randers.

Adresse: Østervold 5, 8900 Randers

Skal du bruge et flyttefirma, kan du læse meget mere om et godt firma på følgende side: https://buchtrup-flyt.dk/.

Café K Randers

Har du til tider svært ved at bestemme dig, hvilken mad du gerne vil bestemme som take away, så har Café K Randers lidt forskelligt lækkert at byde på. Deres menukort indeholder atl fra saftig hjemmelavet burger, til spansk tapas, oste platte, til brunch og sprøde frokost salater - alt godt fra den traditionelle café.

Du kan både kontakte restauranten på deres hjemmeside, ellers er de også at finde på Wolt, hvor du kan bestille din take away. Kig endelig også forbi deres moderne restaurant, hvor der emmer af stemning og stil - morgen, middag og aften.

Adresse: Storegade 8A, 8900 Randers

Læs også

Læs også om Tattoo Vesterbro her.

Skal du have hjælp til indberet årsregnskab? Så kan disse hjælpe dig lige her.

Leder du efter et sted og få lavet botox, så se mere her. 

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle