Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Udendørs aktiviteter i København

I København findes der mange udendørs aktiviteter, læs Byens guide og find de bedste udendørs aktiviteter som du enten kan lave alene eller med nogen du holder af.
Af 
 Opdateret d. juli 13, 2022
Udendørs aktiviteter i København 2022

Havnebade

Der findes flere havnebade i København, som er fantastiske aktiviteter at gøre udendørs når vejret er godt. De tre største havnebade er til at finde ved Islands Brygge, ved Fisketorvet og ved Sluseholmen. Ved alle stederne er der makeret hvor der er badezoner, så du trygt kan hoppe i vandet og nyde det kolde gus.
Havnebad i København

Greenkayak

Greenkayak er en hyggelig og anderledes udendørs aktiviteter. Her man man låne en kajak gratis i to timer, så længe kan hjælper med at gøre Københavns havn ren samtidig med.

På land bliver affaldet vejet, så du kan se hvor meget du har været med til at samle ind. Kajakkerne kan bookes i forvejen og hentes ved Børskaj i indre København.

Mamorkirken og Amalienborg slot

Marmorkirken er med sin kuppel en lidt anderles kirke, dog er den ikke mindre fascinerende at kigge på, tværtimod. Sæt dig på en bæk foran kirken og nyd den smukke arkitektur. Tæt på kirken finder du Københavns Opera og Amalienborgs slotsplads. Hvis du besøger kirken ved middagstid, kan du på Amalienborg se livgardens vagtskifte.

Assistent kirkegården

Gåtur i de mange parker og haver

Gå en tur udendørs i grønne Amager fælled, eller besøg H.C. Andersens gravplads ved Assistens kirkegården på Nørrebro. Du kan også gå en lang tur i Frederiksberg Have, hvor der er direkte udsigt til elefanterne der hygger sig i deres anlæg som ligger lige op til haven. Her kan man tage sine børn med, så de kan se elefanterne bade og lege med god udsigt. 

Det kan også besøge den hemmelige have i hjertet af Frederiksberg, nemlig Landbohøjskolens Have som blev grundlagt i 1858 og som i dag er fyldt med romantisme i form af en bæk, en rosenhave, smukke blomsterbede og træer. Her kan du sidde på en af havens mange bænke og nyde en god bog i havens stilhed.  

Har du brug for virksomhedsflytning i København

Besøg https://www.danskbiografreklame.dk/ hvis du eller din virksomhed går og overvejer at få en reklame på det store lærred!

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle