Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Uformelle restauranter København - God mad og gode priser

København byder på massevis af restauranter, som alle byder på noget forskelligt alt efter hvad man er til.
Af 
 Opdateret d. juli 13, 2022
Uformelle restauranter i København
Du kan nemlig sagtens finde restauranter i København som serverer spændende og god mad til rimelige priser og i et uformelle settings. Selvom man ønsker at spise i mere uformelle omgivelser, betyder dette ikke at man skal gå på komponis med kvaliteten.
Se deals Kbh
4,9 på Trustpilot med 1600 anmeldelser
I denne guide vil vi præsentere for spændende restauranter, som alle tilbyder god mad til gode priser og hvor stemningen altid er hyggelig og uformel.

H15

H15 er placeret i det populære og hippe Kødbyen hvor der specielt i weekenderne er garanteret masser af liv og god stemning. H15 kan siges at være både et spise- og eventsted, hvor du hele dagen kan få serveret gode retter til rimelige priser.

Størstedelen af maden er økologisk og lokalt og har, når menuen sifter hver måned, altid fokus på årstidernes råvarer.

Det bedste ved stedet er helt klart den hyggelige og uformelle indretning med plads til både at sidde indenfor og udenfor. Du kan komme forbi H15 hele dagen, hvad end du er til en kop kaffe, en god frokost eller til aftensmad og drinks.

Adresse: Halmtorvet 15, 1700 København V

Gorilla

Gorilla er ligesom H15 placeret i Kødbyen og holder til i store feststemte lokaler. I de to inddelte lokaler kan du i det ene nyde en drink eller et par snacks og i det andet opleve et mere klassisk restaurantområde. 

Menuen består af delevenlige snacks og a la carte retter med store og små retter. Du kan derudover vælge mellem en prisvenlig menu bestående af 10 eller 15 delevanlige retter. 

Det er en uprætentiøs restaurant i København, hvor stemningen og maden er i top.  

Adresse: Flæsketorvet 63, 1711 København V

Læs også om business model canvas her: https://pkmedier.dk/business-model-canvas/.

Mæxico

Mæxico er som navnet antyder en mexicansk restaurant som ligger tre steder i København. Så snart du træder ind oplever du en autentisk mexicansk stemning med farverige detaljer, og pynt som får dig til at føle, at du sidder på et mexicansk gadekøkken. 

Maden består af tacos, burritos og forskellige sides samt drinks hovedsageligt lavet med lækker og autentisk tequila. Den uformelle stemning afspejles af restaurantens indretning og den gode service. 

Adresse: Guldbergsgade 2, 2200 København, Vesterbrogade 58, 1620 København, Skindergade 36, 1159 København

Læs også: søger du derimod en lækker Mercedes elbil i København, så har vi denne samarbejdspartner fra Pk Medier som har lavet et super overblik over priser samt forhandlere på disse smarte biler for os der bor i storbyen.

Hos https://produkttestning.se/, kan du læse om guide og andre tests af produkter.

Hanzo

Hanzo er en del af Madklubben, og egentlig kunne vi godt nævne flere af Madklubbens restauranter, da de alle er kendt for at servere god mad i uformelle omgivelser og til gode priser. Hanzo er dog et rigtig godt valg af uformelle restauranter. Du kan vælge mellem udvalgte delevenlige retter til både frokost og aften, surpleret med et lækkert drinkskort.

Hanzo er til at finde tre steder i København, og er en af Madklubbens asiatiske restauranter. Lokalerne er rå, med en varm og farverig indretning som giver en rigtig god og intim stemning passende til deres asiatiske menu.

Adresse: Værdedamsvej 14, 1619 København V og Sortedam Dossering 5, 2200 Nørrebro og Sprogøvej 1, 2000 Frederiksberg

Læs disse indlæg

Hvis du er til tyrkisk mad, så anbefaler vi Efendi.

Ønsker du et nyt badeværelse? Så læs mere på følgende side: https://badkoncept.dk/

Er du også på udkig efter et eventbureau eller en fysioterapeut, så læs mere her. 

Er du på udkig efter en Øjenlågsoperation, læs mere her. 

Har din bil brug for autopleje, så se mere på Lulou her. 

Er du på udkig efter spisesteder Hillerød, så læs mere her. 

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle