Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Bedste kager i København - Få inspiration til søde treats

Hvis du har en sød tand, findes ikke noget bedre end et godt stykke kage, lavet af de bedste råvarer og som bare smager fantastisk.
Af 
 Opdateret d. juli 13, 2022
Bedste kager i København
Heldigvis er der i København masser af muligheder for at få din sukkerlyst stillet, i en af de mange bagerier, og konditorier som er at finde i København.

Hos Byens Guide er vi vilde med de syndige fristelser og vil i nedenstående guide dig til nogle af de steder, hvor du kan finde de bedste kager i København. Læs med og bliv inspireret til næste gang du har brug for noget sødt.

Conditori La Glace

Dette sted er nok uden tvivl det mest populære kagested i København, og dette er ikke uden grund. La Glace blev nemlig grundlagt i 1870 og har i generationer leveret fantastiske kager til Københavnerne og de mange turister, som hver dag lægger vejen forbi for en af deres exceptionelle og overdådige lagkager. 

Prøv også en af de mange te eller deres bedste varme chokolade med flødeskum, som også smager fantastisk. 

Adresse: Skoubogade 3, 1158 København K

Gorilla

Gorilla er ligesom H15 placeret i Kødbyen og holder til i store feststemte lokaler. I de to inddelte lokaler kan du i det ene nyde en drink eller et par snacks og i det andet opleve et mere klassisk restaurantområde. 

Menuen består af delevenlige snacks og a la carte retter med store og små retter. Du kan derudover vælge mellem en prisvenlig menu bestående af 10 eller 15 delevanlige retter. 

Det er en uprætentiøs restaurant i København, hvor stemningen og maden er i top.  

Adresse: Flæsketorvet 63, 1711 København V

Bertels Salon

Hos bertels Salon og Bertals kager kan du få overdådig cheesecake, som man bedst kender dem fra Amerika. I deres hyggelige café i Strædet serverer de, de mest fantastiske cheesecakes. Du kan vælge at nyde din cheesecake i caféen eller tage den med hjem. 

De har altid et stort udvalg at vælge i mellem, hvilket kan gøre det svært at beslutte sig for hvilken en man skal prøve. Hvis du ikke kan vælge mellem de mange smagsvarianter, anbefaler vi deres klassiske Keylime Cheesecake, Oreo Cheesecake eller Triple Chocolate Cheesecake. 

Adresse: Strædet 5, 1208 København K

Udover disse geniale steder i københavn, så er dette indlæg sponsoreret af vores dygtige samarbejdspartnere indenfor finansiering af biler og særligt den super hypede Mercedes eqc 400 som i 2024 bliver en af favoritterne.

The American Pie Company

Hos the American Pie Company kan du prøve endnu en af Amerikas bedste kage klassikere, nemlig tærten. Og dette er ikke bare en normal tærte, her kan du vælge i mellem lækre tærter i mange forskellige smagsvariationer, som alle giver noget forskelligt. 

Udvalget af tærter skifter hver sæson, men man kan dog altid regne med at deres mange tærter vil være friskbagte og hjemmelavet med ingredienser af højeste kvalitet. 

Du kan få de mange tærter til både frokost og som dessert, især deres dessert tærter er som ingen andre steder i København, og helt klart et godt bud på de bedste kager. 

Adresse: Skindergade 25, 1159 København K

Se også: bedste airfryer fra Onyx.

Leckerbaer

Leckerbaer er en butik og café hvor du kan købe de flotteste og ikke mindst lækre små kager, tærter og chokolader som alle smager fantastisk. Folkene bag Leckerbaer har arbejdet på michelinrestauranter i både ind- og udland, så du i den grad er garanteret kager, der lever op alt hvad dit søde kagehjerte begærer. 

Her vil du helt klar kunne få nogle af de bedste kager i København, prøv eksempelvis deres marengstærte med smag af passionsfrugt og citron eller deres chokoladetærte med passionsfrugt og mørk chokolade ganache. 

Adresse: Ryesgade 118, 2100 København Ø

Læs også

Har du brug for en psykolog i København? Så læs med her.

Det kan være du skal bruge en fuldautomatisk kaffemaskine med kværn? Så læs her.

Læs mere i denne ordbog om forskellige begrebet indenfor arbejdsmiljø m.m.

Har du behov for et SEO bureau, så læs mere her. 

Find det billigste elselskab på borsen.dk

Vi har lavet en guide om grupperejser for unge, se den her. 

Se også Psykoterapi i København K her. 

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle