Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Grupperejser for unge

Har du sabbatår eller er du bare ung og frisk på eventyr? Der kan være en hel del grunde til, at du vil vælge at tage ud og rejse.
Af 
 Opdateret d. november 9, 2023
Grupperejser for unge 2022
Hvis du har overvejet noget med grupperejser for unge, så er det værd at anbefale Xplore life. De har nemlig alt inden for rejser som unge mennesker vil være helt vilde med.

De har en masse forskellige grupperejser for unge, så hvad end du er på udkig efter så har du mulighed for at finde det her. Du kan vælge at rejse fra 2 - 8 uger, så hvis du er på udkig efter denne slags rejse og ikke vil rejse alene, så er der rig mulighed for at møde en masse dejlige og eventyrlystne mennesker her.

Når man vælger denne type rejse, så er man sikker på at møde ny mennesker, skabe nye fællesskaber samtidig med at man lære en masse nye ting om sig selv. “At rejse er at leve” var der en klog dansker som en gang sagde, og det er vi ret enige i.

For med dette rejsebureau har du mulighed for at rejse i din ferie, så hvis du studere på universitet, gymnasiet eller noget helt tredje. Har du mulighed for at tage på en kort grupperejse med andre unge og opdage en masse spændende ting.

Her er det nemlig kun dig som sætter grænserne, da der er rig mulighed for at kombinere rejser og kontakte dem med alle de ønsker, spørgsmål eller alt det du måtte have på hjertet.

Mulige rejser med Alekos

Destination Rejsetid Afrejse fra Danmark Hjemrejse Pris pr. pers.
Thailand & Cambodja​ 4 uger 25. marts 2024 22. april 2024 34.995 DKK
Bali, Sri Lanka & Gili-øerne 5 uger 12. juli 2024 16. august 2024 40.995 DKK
Thailand & Cambodja​ 4 uger 5. november 2024 3. december 2024 34.995 DKK
Bali, Sri Lanka & Gili-øerne 5 uger 10. juli 2025 14. august 2025 41.995 DKK

Hvorfor vælge grupperejser for unge?

Der er mange som tager på solo rejser, eller vælger at koordinere sin egen rejse. Det kan dog være forvirrende at planlægge længere rejser, og en udfordring i en pandemi tid. Det har Xplore life formået at gøre meget lettere og tilgængeligt, så det eneste du skal tænke på er at pakke tasken og have et gyldigt pas. Ofte har man venner man kan rejse med, hvilket man også kan gøre hos dem. Så hvis i er flere venner som overvejer at tage på grupperejser for unge, så kan det snildt gøres hos dem. På den måde hænger man heller ikke med de samme mennesker man lige har færdiggjort gymnasiet, universitetet eller andet med. Der er nemlig rigt på mennesker og fællesskaber, så tag springet og rejs med en masse nye mennesker. Det kan nærmest kun være en cocktail på gode og mindeværdige minder som du har resten af dit liv. Vi har også været ude og teste det bedste pasta København og de bedste kager i København, læs vores guides her. Alekos rejser, er helt klart også værd at kigge på, når man leder efter grupperejser for unge. Ønsker du derimod at udfordre dig selv, kan du tage en pilotuddannelse i Spanien.

De 8 bedste rejseselskaber

Derfor skal du vælge grupperejser for unge

En grupperejse med andre unge, kan være dit livs bedste rejse. Turen er arrangeret for dig og det hele er klar. 

3 gode grunde til at vælge grupperejser for unge. 

  • Alt er arrangeret 
  • Du skal ikke planlægge noget selv
  • Du møder mange jævnalderende mennesker 

Kontakt

Ønsker du at vide mere omkring grupperejser for unge, så skal du kontakte Byensguide på telefon +45 42 41 16 47 eller på mail [email protected]

 

Byensguide.dk har adresse på Strandlodsvej 6B, 2. th, 2300 København S.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle