Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Bedste pasta i København - spisesteder du bare må prøve

I København findes der utallige fantastiske restauranter, som serverer pasta, så englene synger.
Af 
 Opdateret d. oktober 24, 2023
Pasta københavn

Det italienske køkken er i den grad til at finde i Københavns gader og er derfor blevet til en stor favorit blandt mange. Hvis man har været i Italien ved man, hvor fantastisk god og autentisk pasta smager, og dette er der heldigvis mange Københavnske restauranter, som har prøvet at efterligne. 

Se deals Kbh
4,9 på Trustpilot med 1600 anmeldelser

Du behøver i dag ikke at tage hele vejen til Italien for at få tilfredsstillet din smagsløg med alt fra pizza og pasta til antipasti og burrata. Læs med videre her, hvor du kan blive klogere på, hvilke italienske restauranter i København som er de bedste, og som i den grad vil gøre selv italienerne stolte.

Find de 10 bedste pasta steder i København her

Mangia

Mangia er i de seneste år blevet til en favorit blandt både italienere og danskere, da deres pasta er på højt niveau og smager fantastisk. Her kan du også skifte bekendtskab med pasta, som du måske ikke i forvejen kender, de formår nemlig at være nyskabende og lave retter, som vækker nogle nye smagsoplevelser. De er samtidig kendt for deres enkle og simple retter og en indretning, der er både minimalistisk og rå. 

Adresse: Bagerstræde 9, 1617 København V

Rufino Osteria

Dette pasta sted i København er romersk inspireret og bærer præg af at være fokuseret omkring pasta, der er håndlavet af kokkenes dygtige hænder. Restauranten ligger på Christianshavn, og den er helt klart et besøg værd. Her får du også muligvis Københavns hyggeligste stemning, der er både autentisk og med rustik indretning. Menuen er altid sæsonbetinget, hvilket gør, at du altid er sikret de bedste råvare fra sæsonene. 

Adresse: Strandgade 14, 1401 København K

Søger du anden inspiration til køkkenet derhjemme? Se også denne super lækre 2023 opskrift på Aperol Spritz.

Bar Pasta

Bar Pasta er stedet for den ultimative pasta elsker. Deres menukort er ikke særlig stort, men de kan i den grad finde ud af at lave pasta. Selv deres bedste og simple retter, som bolognese eller carbonada, er alle pengene værd. Husk at booke bord, fordi stedet er ikke særlig stort. Om sommeren kan du med fordel benytte en af deres udendørs pladser, hvor der altid er god stemning. 

Adresse: Griffenfeldsgade 17, 2200 København N

Scarpetta

Hos Scarpetta går du aldrig galt i byen, når det gælder pasta. Her kan du få de velkendte og bedste italienske pastaretter samt andre italienske delikatesser. Scarpetta er en del af Cofocos restauranter, og her er du helt sikkert sikret gode og velsmagende retter med velkendte elementer. 

Adresse: Rantzausgade 22, 2200 København & Islands Brygge 81F, 2300 København

Barabba

Barabba er et lækkert og moderne italiensk spisested, hvor du kan få spændende retter, eksempelvis pasta lavet med kakaobønner og mange andre delikate retter, som man ikke normalt vil kunne finde hos de mange pasta restauranter i København. Har kan du samtidig sidde og nyde din pasta og vin, helt til kl to om natten. Det er ikke unormalt at få selskab af personalet, som gerne nyder en drink med de sidste gæster, inden turen går hjem eller videre i byen. 

Adresse: Store Kongensgade 34, 1264 København

Osteria16

Hvis du drømmer om, at besøge en af de mest eftertragtede pasta restauranter i København, så skal du helt klart overveje et besøg på Osteria16. Her serverer de adskillige, delikate antipasti-retter fra det italienske køkken, og det er næsten svært at forholde sig til, at man ikke befinder sig på en lokal, italiensk restaurant. 

--> Hos ThePescatarian kan du også prøve deres fine dining København.

Et besøg på Osteria16 er som sagt eftertragtet blandt folk i København, og derfor er det også en god idé at bestille bord i god tid. På restauranten serverer de en menu, der er sammensat ud fra sæsonens friske råvarer, der til og med er imporeret direkte fra Italien. Mama Mia, siger vi bare! 

Adresse: Haderslevgade 16, 1671 København V & Ravnsborggade 14B, 2200 København N

Italo Disco

Hvis du befinder dig på Vesterbro i København, så er Italo Disco helt klart et besøg værd. Som navnet antyder, så kan du altså forvente italienske retter, og hvis du leder efter hånd- og frisklavet pasta, så er dette stedet! Italo Disco har desuden retter på menukortet, som ikke altid er lige nemme at få fat i, og dette er selvfølgelig fordelagtigt for dig, der er på jagt efter retter med pasta, som man ikke lige kan få fingrene alle steder. 

Måske skulle du prøve deres tortelli med vildsvin? 

Adresse: Oehlenschlægersgade 5, 1663 København

Søger du en hjælpen hånd til støvsugningen? Så læs med her: robotstøvsuger bedst i test.

Leder du efter en rundrejse i Thailand? Så læs mere her.

Il Buco

Hvis du endnu ikke har hørt om Il Buco, så er det altså på tide. Restauranten er placeret på Islands Brygge, og her kan man nemt komme til at blive hængende længe. Restauranten er indrettet i rustikke og unikke lokaler, og de er desuden kendt for at anvende økologiske og lokale producenter på deres menu, så her kan du se frem til en særdeles lækker menu. 

Adresse: Njalsgade 19C, 2300 København S 

Fabro

Hvis du ønsker at besøge en restaurant i København, der serverer pasta, som smager, så englene synger, så burde du besøge Fabro på Borgergade 134. Restauranten er kendt for deres lækre italienske vine og den gode pasta. En af fordele ved et besøg på Fabro er prisen på deres pasta. 

Fabro serverer både pesto pasta, carbonara, vodka pasta samt pasta med tomat, og hver af disse pastaretter koster endda under 100 kroner. Det må altså næsten være byens bedste priser, vil vi mene.  

Adresse: Borgergade 134 , 1300 København K

-> Læs her hvor du finder den bedste biopejs.

Bevi Bevi

Hos Bevi Bevi skifter menuen løbende, og selvom der måske ikke altid er pasta på menuen, så synes vi, at du burde tage forbi denne hyggelige perle, der ligger på en sidegade til Istedgade. Her kan du nemlig finde lækre, italienske deleretter, og vi er sikre på, at det vil blive et besøg, som du sent vil glemme.

Adresse: Oehlenschlægersgade 53, 1663 København V

Søger du særlig inspiration, så læs også denne artikel omkring hundefoder mærker for 2023, den er særligt sjov for dig med en lille ny hundehvalp.

Står du til at skulle renovere? Find din maler Roskilde, maler Odense, maler Frederiksberg.

Skal du have hjælp til søgemaskineoptimering? Så tag fat i pkmedier.dk.

Kan du ikke finde det rette undertøj til dig selv? Så besøg owcollection.com. Her vil du kunne finde noget du klæder dig.

Hos Bob Service, kan du også finde flere gode services.

Vi har lavet en guide om grupperejser for unge, se den her. 


Leder du efter pasta i Aarhus, så klik her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 3.6 / 5. Optælling af stemmer: 5

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle