Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Bedste keramikværksted København - Byens Guides tips

Vi guider dig til de bedste værksteder i byen - find de keramikværksteder i København, som opfylder dine netop dine behov.

Denne guide er senest opdateret til januar 2024, læs med og bliv inspireret til hvor du skal være kreativ næste gang.
Af 
 Opdateret d. oktober 24, 2023
Det kan være en rigtig god idé at søge professionel hjælp, så du er sikret et resultat der er holdbart og er udført af faguddannede eksperter.

Det bedste keramikværksted i København

Har du før været i keramikværksted og udfoldet dine kreative evner, hvad angår både udformning og maling af dine keramiske kreationer? Men savner du at lave kreative ting i et keramikværksted i København, som tilbyder alle mulige ydelse, så du kan bevæge dig fri rundt i det kreative værksted?

Fortvivl ikke. Der er nemlig masser af muligheder for at få fingrene dyppet i ler og maling i København. Det er bare om at vide, hvor man skal lede.

Vi har kigget på adskillige værksteder, for at finde det bedste keramikværksted i København, og der er mange at vælge i mellem, men nedenstående har nogle af de bedste kvaliteter, som vi kunne finde.

Så hvad er det bedste keramikværksted i København for 2024? Svaret er lige nu Creative Space, som har flere afdelinger i københavnsområdet.

 

Vores anbefalinger til det bedste keramikværksted i København

Herunder finder du vores anbefalinger til det bedste keramikværksted i København.

The Fiddlery (netop lukket ultimo 2023)

Hos The Fiddlery finder du alle muligheder for at kunne udtrykke dig kreativt i deres keramikværksted. Vi vil sågar går så langt og sige, at det er det bedste keramikværksted i København, da der er masser af plads til alle - uanset erfaringsniveau og alder -, og så er der hjælp, når man behøver den.

Du kan i dette keramikværksted selv kreere smukke keramik krus, vaser eller skulpturer, få dem brændt og beholde dem, som de er. Men du kan også male dine egne ting, eller produkter, som de allerede har fremstillet. Derfor er der masser af mulighed for at arbejde med keramik her i København.

Adresse: Ryesgade 113, 2100 København Ø.

RestArt

Hos RestArt er der fokus på fordybelse, indre ro og kreativitet, og derfor kan du også være sikker på at finde et pusterum i deres keramikværksted i København. Her får du de bedste muligheder for at fordybe dig i dit kreative keramiske projekt, hvad end det er at dreje kopper og tallerkner selv, eller at male på keramik.

RestArt findes som en oase i det ellers miljø på Frederiksberg, så hvis du har brug for lidt tid til at restarte dit hoved, måske efter en lang uge, på en søndag, så er dette keramikværksted helt klart ét af de bedste bud.

Adresse: Smallegade 42, 2000 Frederiksberg

Keramikværkstedet

Hos Keramikværkstedet finder du et sted, hvor der plads til alle - store som små. Her har du mulighed for at få undervisning i at dreje dine egne kreationer på forskellige hold, som ikke kræver, at du før har prøvet det.

Der tilbyde undervisning i deres keramikværksted, som er for børn og voksne, så du kan tage ungerne med hen i deres keramikværksted i København og give ungerne én på opleveren. Hvis du blot har brug for at udtrykke dig alene, så er der også plads til dette.

Adresse: Borups Allé 29, st. tv., 2200 København N.

Læs om monkey bars på dette link: https://noordoutdoorfitness.com/outdoor-fitness-equipment-spirer-monkey-bar/

Vi håber at ovenstående har givet dig inspiration til at søge efter det bedste keramikværksted for dig i København. Du vil bestemt ikke fortryde at tage et smut forbi én af ovenstående værksteder i din jagt på det bedste.

Er du nysgerrig på mere, og samtidigt kreativ når det kommer til køkkenet? Så tag et ekstra kig på vores dygtige samarbejdspartnere fra Chiotto.dk som er specialiseret i blandt andet stegepander og en masse andre lækre ting til køkkenet. Det er helt fantastisk hvad man i denne webshop kan få for pengene her i 2024.

Hvor finder du det bedste keramikværksted i København, Østerbro eller Vesterbro?

Det simple svar er, hvilke ønsker og krav du har til det keramikværksted du vælger, når der skal males og drejes keramik enten alene eller med vennerne. Vores indsigt, fra at have besøgt blandt andet The Fiddlery på Østerbro og Creative Space på Vesterbro centralt i København, er at der er stor forskel på de rammer og omgivelser de forskellige steder i byen tilbyder.

Hos Creative Space som vi besøgte først, så var selve lokalerne og den keramik man kunne køre på drejeskive, super lækkert og indbydende. Dog var det ikke umiddelbart billigt at være inde i faciliteterne, og det var i flere omgange svært at få plads – hvilket satte krav hos til koordineringen.

Da vi besøgte The Fiddlery og deres keramikværksted på Østerbro lige ved søerne, så var det væsentligt nemmere at få plads til at lave keramik centralt i København. Lokalerne var lækre, og der var ekstra mange drejeskiver og ovne – hvilket eliminerede ventetiden på at få lov til at være kreativ.

Går du op i at male på keramik, så anbefaler vi altså sidstnævnte, da oplevelsen er at det er både bedst samt billigt til prisen – hvor du både kan få et dagspas og et månedligt medlemskab med fri adgang.

Er du på udkig efter en erfaren autopleje, der tilbyder polering af bil - så læs mere her.

Er du på udkig efter en psykoterapeut, så læs mere her.  

Er du på udkig efter grupperejser for unge, så se mere her. 

Vi har lavet en guide om grupperejser for unge, se den her. 

Læs også om firma aktiviteter her. 

Søger du rådgivning til produktudvikling, så læs mere her.

Mangler du derimod en faglig kompetent rådgiver til udvikling af prototyper, så kontakt Qutron.dk.

Ønsker du at blive klogere på dit indeklima, så læs mere her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 3.1 / 5. Optælling af stemmer: 10

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle