Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Bedste brunch København - Her findes den skønneste brunch

Hvor findes den bedste brunch i København? Og hvad serverer de egentlig? Dette er spørgsmål, som vi, i det følgende, vil forsøge at svare på.
Af 
 Opdateret d. september 5, 2022

Brunch er lækkert, både i hverdagen og i weekenden, og man bør da også ynde dig selv den frihed til at spise en brunch i ny og næ. Hvorfor så ikke spise den bedste i København? Der findes et væld af muligheder for kanongod brunch i hovedstaden, og derfor er det da kun dårlige undskyldninger, der komme i vejen for at prøve sig vejen frem blandt dem.

Vil du dog allerhelst starte der, hvor den bedste brunch findes, så er det om at læse med videre her. Vi har nemlig samlet vores bud på de bedste steder at søge hen, når du skal sætte tænderne i den bedste brunch i København. Hver og en har kvalificeret sig ved at servere nogle enestående og smagfulde retter, som du sent vil glemme.

Vi anbefaler

Vi har på vores jagt fundet følgende steder, som serverer noget af det bedste brunch, der er at finde i København. Servering metoden, hvad end det er en tallerkenservering eller buffet, varierer fra sted til sted. Nogle steder er det endda muligt at bestille som take away. Dette vil vi komme nærmere ind på under de enkelte anbefalinger.

Alle følgende steder er helt suveræne, og vi har fundet dem, så du ikke behøver at spise dig igennem gode og dårlige muligheder i hele København. Blot vælg én af de følgende steder til brunch.

Du kan også læse mere her omkring frokostordning i København: https://www.madklubben.dk/search/frokostordning-koebenhavn

Mad & Kaffe

En sand klassiker i det københavnske bybillede er Mad & Kaffe. I København finder du intet mindre end tre afdelinger, hvor du kan nyde en lækker brunch, som du selv kan mixe og matche. Der serveres alle de bedste retter, som tager udgangspunkt i sæsonens råvarer, og derfor skifter deres brunch menu også jævnligt.

Adresse: Sønder Blvd. 68, 1720 København V; Tyrolsgade 6, 2300 København S; Godthåbsvej 45 st. th, 2000 Frederiksberg

Wulff & Konstali

Flere steder i København og i Hellerup kan du finde Wulff & Konstalis over 20 retter lange menu af den bedste brunch. Her får du nemlig servere skønne retter med friske smage og råvarer, som du næppe vil være ked af at sætte tænderne i. Du kan både få mere eller mindre traditionelle retter, herunder appelsin carpaccio med granatæblekerner og birkevafler med blåbærcreme.

Adresse: Lergravsvej 57, Amager; Sankt Hans Torv 30, Nørrebro; Isafjordsgade 10, Islands Brygge; Philip Heymans Alle 17, 2900 Hellerup

Ø12

Hos Ø12 kan du få en kvalitetssikret brunch, hvor du bliver serveret skønne retter til gode priser. Der er et hav af muligheder for, hvad du kan vælge imellem, når du skal have brunch på ét af deres to spisesteder, som serverer smagfulde retter og den bedste kaffe. Så er du glad for både god kaffe og god mad til en god pris, så er denne perle klart et besøg værd.

Du kan finde klassikere som pandekager, yoghurt med granola og kompot, surdejsboller og forskellige typer af tilberedninger af æg, der vil få din mund til at løbe i vand bare ved synet af dem. Her serveres nemlig ikke blot røræg og blødkogte æg, men også Egg Benedict og Shakshuka. Har du endnu ikke besøg Ø12, så har du en anbefaling her fra.

Adresse: Øster Farimagsgade 12, 2100 København Ø; H.C. Andersen Boulevard 8, 1553 København V.

Kæmper du med slidgigt i ryggen, kan du læse mere om det her.

The Union Kitchen

Med brunch fra The Union Kitchen i maven, kan du rolig fortsætte din dag i ren ekstase. Her finder du nemlig utraditionel brunch, men på en helt overdådig og velsammensat måde. Brunch behøver ikke at være fint, alligevel har du mulighed for at vælge begge dele hos The Union Kitchen, for her kan brunch både være en burger, men også et pocheret æg med avocado.

Med andre ord, så finder du hos The Union Kitchen et afslappet spisested, hvor du vil blive budt på lækre retter, der både dækker de snaskede behov, men som også mætte de mere kultiverede munde. Det unikke mix mellem det afslappede og det fine gør dette sted til en oplevelse, du ikke vil gå glip af, når du skal have den bedste brunch i København.

Adresse: Store Strandstræde 21, 1255 København K; Øster Farimagsgade 16, 2100 København Ø.

-> Andet: Har din virksomhed brug for den bedste erhvervsrengøring? Så læs med her.

Andersen & Maillard

Er du ikke så meget til den helt store brunch med æg, bacon, juice og yoghurt, men nyder du i stedet gerne en friskbrygget kop kaffe fra de bedste kvalitetsbønner, som er ristet og kværnet med omhu, i selskab med den bedste friskbagte croissant eller en saftigt bolle? Så har vi fundet det rette sted at spise brunch for dig. På Andersen & Maillard finder du netop alt dette.

Det er måske ikke brunch, som de fleste ville spise den, men den har alligevel alt det, man kunne ønske sig. Du finder deres kaffeshop og -risteri og bageri to steder i København - nærmere bestemt Nørrebro og Nordhavn, så skulle du befinde dig nær én af de to lokationer, så slå vejen om deres forretning - du vil bestemt ikke fortryde det.

Adresse: Nørrebrogade 62, 2200 København N; Antwerpengade 10, 2150 Nordhavn.

Leder du efter kompetente fysioterapeuter med speciale i idrætsskader, diagnosticering og behandling, så er PhysioLab de rette for dig.

Der findes et utal af steder i København, som serverer en lækker brunch, som du kan nyde med dine nærmeste. Det kan være svært at vælge, hvilket sted, der er det bedste, men én ting er sikker: du kan helt sikker finde den bedste brunch i København.

Vi elsker også brunch. Derfor er vi selv gået på jagt efter de bedste muligheder og steder i København, så vi kan anbefale dig, hvor du skal gå hen, når du skal have lækre, silkebløde æg, sprød bacon, varme vafler, saftig frugt, friskpressede juice, smoothies, yoghurt eller noget helt andet til brunch.

Har du brug for hjælp til dit hår pga. skæl? Så læs om den bedste skælshampoo her.

Står du til at skulle renovere? Find din maler Roskilde, maler Odense, maler Frederiksberg. Prøv også at læse denne tyngdedyne test fra Mooly.

Kan du ikke finde det rette undertøj til dig selv? Så besøg owcollection.com. Her vil du kunne finde noget du klæder dig.

Er du også på udkig efter en Øjenoperation, så læs mere her. 

Se også stalwart, for lejerådgivning. 

Er du på udkig efter god fitness, så se mere på Fysiq her

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 3.7 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle