Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Elpriser time for time København - Følg dine strømpriser

Følg med i elpriser time for time i København, og find de billigste elselskaber på www.pkmedier.dk. Der findes flere forskellige steder, du kan søge hen, hvis du vil finde den bedste løsning med el. Besøg også www.mooly.dk, hvor at læse mere om alle elselskaber i Danmark, og find dit næste.
Af 
 Opdateret d. oktober 24, 2023
Elpriser time for time i København og omegn
Kunne du godt tænke dig at skifte elselskab? Måske til et, der giver dig bedre fordele, et hvor du har en app, du nemt kan tilgå, så du kan følge med i strømpriser, eller måske bare en, som stemmer bedre overens med de behov og ønsker, du har? Læs med videre og bliv klogere på dine muligheder.

Her kan du følge med i elpriser time for time i København

Du kan med fordel følge med på din eludbyders hjemmeside, hvor de fleste elselskaber gerne laver en graf over, hvordan dagens strømpriser kommer til at se ud. Mange har også apps, du kan bruge til at følge med i elpriser time for time.

Har dit elselskab ikke en app, hvor du kan følge med, kan du også med fordel bruge nogle af alle de mange apps, der allerede findes til at holde øje med, hvornår på dagen, det er billigst at bruge strøm, eksempelvis til tøjvask eller støvsugning.

Brug eksempelvis apps som:

  • Elberegner
  • Min strøm
  • Mit Elforbrug
  • Watts
  • Elpriser
City: elektricitet - elpriser time for time

Hvornår er det bedste at bruge strøm?

Generelt set, er det altid bedst at undgå de perioder, hvori flest mennesker bruger strøm. Det betyder, at du i morgentimerne, mellem klokken 6 og 8, samt i eftermiddags og aftentimerne, særligt i tidsintervallet 16 til 20, hvor folk laver mad, bør undgå at bruge for meget strøm, hvis du gerne vil spare lidt på elregningen.

Det er nemlig, når der er flest, der bruger strømmen, og altså når elnetværket er belastet, at priserne på strøm stiger. Dog er der også andre forhold, der påvirker, eksempelvis om solen skinner, det blæser og så videre.

Se nogle af elpriserne hos populære elselskaber i tabellen nedenfor.

Elselskab Pris per kWh (øre) Månedlig ydelse (kr.)
Nordisk Energi 199,00 298,50
NettoPower 206,00 309,00
Gasel 208,00 312,00
OK El 212,00 318,00
Energi Fyn 216,00 324,00

Læs også

Vil du være klogere på andre priser, kan du også læse mere om priser for en maler på Frederiksberg eller i Valby.

Find også de bedste restauranter i København, eller få en lækker brunch nær dig med vores guide.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 3.9 / 5. Optælling af stemmer: 7

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle