Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Pasta Aarhus - Guide til både restaurant og take away

Er du interesseret i at finde den bedste pasta restaurant i Aarhus? Byens Guide har samlet nogle bud på, hvor du kan få stillet din trang til den italienske klassiker.
Af 
 Opdateret d. november 27, 2023
Pasta Aarhus

Pasta er blevet en populær ret, som er til at finde på mange restauranter rundt omkring i Danmark. Men hvor finder du den bedste pasta i Aarhus? Vi har samlet et væld af muligheder til dig, der elsker pasta. Om du er til tortellini med tomatsovs, ravioli med trøffel eller noget helt tredje, så har vi et forslag til dig.

Restaurant Nero

Hos restaurant Nero kan du nyde en pastaret, som fås i mange variationer. Med deres råvarer fra Italien får du fornemmelsen af at sidde på en fortovscafé i Italien, imens du nyder et italiensk glas vin.

Er du mere til at sidde derhjemme og drømme dig væk til Rom, kan du også tage deres mad med hjem. De tilbyder nemlig også take away.

Adresse: Skolegade 5, 8000 Aarhus C

Pasta Diem

Du kender sikkert udtrykket "carpe diem", som betyder "grib dagen". Hos Pasta Diem skal du gribe pastadagen. De serverer alverdens lækre pastaretter, som gør dem til en af de bedste til pasta i Aarhus. Deres pastaretter koster allesammen 99 kr. og er klart et besøg værd.

Adresse: Nørregade 53, 8000 Aarhus C

Restaurant Basso

Den italienske restaurant ligger i hjertet af Aarhus og serverer pastaretter, der ville glæde en ægte pastakender. Deres Social Dining Menu skifter med sæsonerne, og du er derfor garanteret, at din pasta passer til årstiderne. Selvom deres retter er inspireret af det italienske køkken, har de et nordisk twist, som gør dem ekstra lækre. 

Leder du derfor efter pasta i Aarhus, som både smager af Italien og Danmark, er Basso et oplagt valg.

Du kan se deres Social Dining Menu her.

Adresse: Skolegade 21, 8000 Aarhus

 

Her kan se en oversigt over vores forslag:

 

Pasta Aarhus
Restaurant Adresse Prisklasse
Restaurant Nero Skolegade 5, 8000 Aarhus C 250 kr. - 495 kr.
Restaurant Basso Skolegade 21, 8000 Aarhus C 250 kr. - 495 kr.
Pasta Diem Nørregade 53, 8000 Aarhus C 99 kr.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 3.7 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle