Vores indlæg er skrevet ud fra research og analyse af tests. Vi kan opnå en kommission, når der købes et produkt via et link. Læs mere >

Bedste pizza København - Her findes det skønneste pizzaria

Det er bestemt ikke svært at finde en god pizza i København, men hvor finder man den bedste? Læs med videre og få vores bud på det bedste pizzaria i hovedstaden.
Af 
 Opdateret d. september 2, 2022
Bedste pizza København

Det italienske køkken har mange lækkerier at byde på, og pizza er bestemt én af de mest velkendte spiser i hele verden. Derfor har mange andre lande også forsøgt at indføre deres take på den bedste pizza. Dette giver et væld af muligheder for at finde den bedste i København.

Du behøver ikke at forlade landet for at få den bedste oplevelse med pizza. Du kan nemlig få én af Europas bedste pizzaer lige her, i København. Vi har fundet vores bud på det bedste pizzaria i København, og heriblandt vil du også kunne finde den bedste pizza i København.

Corsa Pizza

Hos Corsa får du en vaskeægte bid af den italienske pizza-hovedstad, Napoli. Her bages pizzaerne nemlig på surdej, og fyldet består af økologiske råvarer fra Danmark og Italien. Her er der fokus på smagene, og derfor er antipasti såvel som pizza simple og smagfulde. Du kan finde Corsa flere forskellige steder i København.

På dette pizzaria er der stort fokus på at gøre tingene efter bogen, og derfor bages pizzerne også ved eksplosivt høj varme, så smagene fra de friske råvarer bevares, og så dejen får sine karakteristiske leopardpletter. En bid af Italien, du ikke må gå glip af i København.

Adresse: Vesterbrogade 44, 1620 København V; Østerbrogade 56, 2100 København Ø; Islands Brygge 83B, 2300 København S; Göteborg Pl. 5, 2150 Nordhavn.

Bæst

Hos Bæst finder du en af Europas bedste pizzaer. Bæst er nemlig blevet kåret til at være ét af de bedste pizzariaer i Europa, og dette kan man også tydeligt smage i pizza herfra. Der er stort fokus på kvalitet, økologiske, bæredygtighed og lokale råvarer. Osten er blandt andet lavet i pizzariaets eget ostemejeri, og du kan tydeligt smage friskheden af osten.

De forskellige lækre italienske godter kan du finde i det nordlige København, hvor syv forskellige slags pizza serveres med topping baseret på sæsonens råvarer. Derfor vil du opleve en særprægen udgave ud over det sædvanlige, som ændrer sig med årstiderne, og som giver dig lyst til at komme igen. Find Bæst i København N.

Adresse: Guldbergsgade 29, 2200 København N

Hvis du ikke befinder dig i København, men derimod i Roskilde, kan du tage forbi Marcella, og få smagen af lækker autentisk italiensk pizza. Besøg den italiensk restaurant Roskilde her.

Neighbourhood Pizza

Neighbourhood serverer den skønneste pizza, som både fås i vegetariske såvel som veganske versioner. Dog understreger de selv, at de ikke laver italiensk pizza, men snarere en lettere, grønnere og mere sprød version af den italienske klassiker. Råvarerne er sæsonbaserede og produceret i eller tæt på Danmark, så du er sikret optimal friskhed i hver bid.

Skal du have en bid af den prøde herlighed, som en pizza fra Neighbourhood bestemt er, så kan du finde en restaurant på både Vesterbro og Nørrebro i København. Her kan du enten droppe ind eller bestille bord til og nyde de mange lækkerier, der også er at finde på menukortet. Her får du den bedste mulighed for at smage på dansk kvalitet.

Adresse: Istedgade 27, 1650 København V; Jægersborggade 56, 2200 København N.

Pizzeria Luca

Hos Pizzeria Luca finder du en ægte italiensk restaurant med alt, hvad et indebærer. Det betyder da også, at de har opnået en flot placering på 50 Top Pizza-listen i 2022. Her er deres pizza laveret efter en traditionel italiensk opskrift, og andre retter på menuen er udviklet med inspiration i de italienske kokkes familiekogebøger. Kan det blive mere autentisk?

På menuen er at finde på den klassiske røde pizza med tomat, men Pizzeria Luca gør sig også især i den hvide. Du finder seks pizzaer i hver kategori, og vi kan love dig for, at du ikke vil blive skuffet - hverken ved første eller sidste bid. 

Adresse: Gammel Strand 42, 1202 København K.

Søger du efter en markise til din terrasse, til at spise din pizza? Så læs mere på https://sj-m.dk/markise-til-terrasse/.

Står du til at skulle renovere? Find din maler Roskilde, maler Odense, maler Frederiksberg.

Kan du ikke finde det rette undertøj til dig selv? Så besøg owcollection.com. Her vil du kunne finde noget du klæder dig.

Har du brug for flytte rengøring, så se mere her. 

Find den bedste frokost Vesterbro her. 

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 3.7 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle